Nubrandblussen.nl blust na in de Botlek

Tot twee keer toe voor nabluswerkzaamheden naar de Botlek

Nubrandblussen.nl is verschillende keren opgeroepen voor nabluswerkzaamheden in de Botlek. Deze nablusklussen bestonden uit verschillende werkzaamheden. Allereerst stond er een grote kabelhaspel in de brand. Hier heeft nubrandblussen.nl bij geholpen met de nabluswerkzaamheden en gelukkig was de brand na ongeveer een dag weer gedoofd.

Een andere klus waarbij nubrandblussen.nl geholpen heeft is een broeibrand waarbij een hoop metaal vlam gevat was. Deze brand was vrij snel geblust waardoor wij na 1-2 dagen weer weg waren.

Wat is nubrandblussen.nl precies en wanneer begint het nablussen?

S2N fire & rescueKenbri Fire Fighting en Falck zijn gespecialiseerde bedrijven die samen Nubrandblussen.nl hebben opgericht. Deze bedrijven hebben dit opgericht om langdurige nabluswerkzaamheden uit te voeren. De drie bedrijven werken al langere tijd nauw met elkaar samen en zijn allen een specialist in hun eigen vakgebied.

  • Kenbri Fire Fighting is leverancier van specialistische brandblusmaterialen en -voertuigen.
  • Falck is wereldwijde speler, levert bedrijfsbrandweren en is partner voor veiligheidsvraagstukken.
  • S2N levert vakbekwaam brandweerpersoneel.

Nubrandblussen.nl gaat proactief in gesprek met recycling-, afvalwerkingsbedrijven en soortgelijke risicovolle organisaties om te kijken naar mogelijkheden voor als het onverhoopt toch misgaat. Er worden goede afspraken gemaakt over wanneer de verantwoordelijkheid van de veiligheidsregio stopt en die van het bedrijf begint en wanneer Nubrandblussen.nl nodig zal zijn.

Is de brand meester, maar is er nog wel inzet nodig om te helpen nablussen? Nubrandblussen.nl is 24/7 bereikbaar.