Meerdere keren nablussen in Urk

Meerdere broeibranden in Urk voor nubrandblussen.nl

Nubrandblussen.nl is in Urk meerdere keren opgeroepen voor het nablussen van broeibranden. Deze broeibranden zijn ontstaan in een hooistapel. Wij zijn uitgerukt omdat dit een gevaarlijke situatie werd. Wij zijn uitgerukt met een compleet bepakte TS6 en overige materieel van Kenbri Fire Fighting B.V. De manschappen en een bevelvoerder van S2N Fire & Rescue en Falck Nederland stonden paraat. Gelukkig waren de smeulende broeibranden na een dag weer uit.

Wat is nubrandblussen.nl precies en wanneer begint het nablussen?

S2N fire & rescueKenbri Fire Fighting en Falck zijn gespecialiseerde bedrijven die samen Nubrandblussen.nl hebben opgericht. Deze bedrijven hebben dit opgericht om langdurige nabluswerkzaamheden uit te voeren. De drie bedrijven werken al langere tijd nauw met elkaar samen en zijn allen een specialist in hun eigen vakgebied.

  • Kenbri Fire Fighting is leverancier van specialistische brandblusmaterialen en -voertuigen.
  • Falck is wereldwijde speler, levert bedrijfsbrandweren en is partner voor veiligheidsvraagstukken.
  • S2N levert vakbekwaam brandweerpersoneel.

Nubrandblussen.nl gaat proactief in gesprek met recycling-, afvalwerkingsbedrijven en soortgelijke risicovolle organisaties om te kijken naar mogelijkheden voor als het onverhoopt toch misgaat. Er worden goede afspraken gemaakt over wanneer de verantwoordelijkheid van de veiligheidsregio stopt en die van het bedrijf begint en wanneer Nubrandblussen.nl nodig zal zijn.

Is de brand meester, maar is er nog wel inzet nodig om te helpen nablussen? Nubrandblussen.nl is 24/7 bereikbaar.